Diensten

VormgevingFotografieBeeldbewerkingWebshopsVideoproductiesDVD-productiesMeubels restyled
Als grafisch vormgever ontwerp ik drukwerk zoals posters, flyers, advertenties, boekomslagen en magazines. Maar ook billboards, verpakkingen en catalogi. Ik ontwikkel complete huisstijlen voor bedrijven en voorziet hen daarbij van advies.
Als Multimedia Vormgever ontwerp en geef ik vorm aan multimedia producten, variërend van eenvoudige bedrijfspresentaties tot producten van omvangrijke en gecompliceerde interactieve producten. Het gaat om de vormgeving en bewerking van tekst, beeld, video, geluid en animaties.
Ik werk niet alleen met bewegende beelden, maar ook fotografie is één van de vele mogelijkheden. Of het nu gaat om het fotograferen van producten, machines, beurzen of evenementen, alles is mogelijk. De producten worden gefotografeerd in een professioneel opgestelde fotostudio. Deze kunnen gebruikt worden in een catalogus en/of webshop. Fotografie is een krachtig medium om uw boodschap over te brengen of uw producten aan te prijzen.
Soms zegt een afbeelding meer dan 1000 woorden…

Om een extra dimensie aan uw product of dienst te geven, kunt u ervoor kiezen om uw foto’s digitaal te laten bewerken. Digitale beeldbewerking kunt u overal toepassen, voor bijvoorbeeld een reclamecampagne, catalogus, tijdschrift, brochure of een poster. Er zijn ontelbare mogelijkheden waar leuke, krachtige, mooie, gekke of onmogelijke beelden toepasbaar zijn.
Daarbij kunnen ook al uw producten vrijstaand gemaakt worden. Dit wordt vooral toegepast voor catalogi of webshops.
Oude beschadigde of verkleurde foto’s kunnen gerestaureerd worden. De kleuren kunnen geoptimaliseerd worden en het contrast, scherpte en helderheid aangepast.
Voor het maken van gelegenheidskaarten zoals, opening, uitnodiging, jubileum, kerstkaarten en meer bent u hier ook aan het juiste adres.
Alles is mogelijk!
Voor veel bedrijven die producten verkopen is het lastig en tijdrovend om een goede webshop in uw huisstijl op te zetten en bij te houden. Ik kan u daarbij helpen door de webshop in te richten en productfoto’s te maken van al uw producten. De producten worden gefotografeerd in een professioneel opgestelde fotostudio. Daarbij worden ze bewerkt en zo nodig vrijstaand gemaakt. De aangeleverde teksten en prijzen worden erbij gezet. Dit kan bijvoorbeeld elke maand worden bijgehouden.
Als extra toevoeging kunt u naast uw webshop ook een gedrukt product catalogus uitgeven omdat veel klanten ook graag een overzicht van uw producten altijd bij de hand willen hebben. Dit is meer overzichtelijk dan op een computerscherm.
Deze kunt u bijvoorbeeld ieder jaar bij mij laten maken met nieuwe producten en prijzen erin. De vormgeving zal aansluiten bij uw wensen en huisstijl.
Een bedrijfspromo is een uitstekend middel om een kort maar levendig bedrijfsprofiel te schetsen of uw producten en dienstenpakket te tonen.
Het is zonder twijfel een rendabele investering in de verkoop, promotie en voorlichtingssfeer. Met een bedrijfspromo straalt uw bedrijf professionaliteit uit.
De cameramensen beheersen technieken als het remote besturen van diverse cranes / dolly’s en Jib.
Voor de editing van beelden wordt gewerkt met zeer professionele apparatuur en softwareprogramma’s.
We werken ook voor de regionale tv zoals; tv-programma’s, commercials en actualiteiten. Ook overheidsinstellingen zoals bijvoorbeeld gemeentes kunnen bij ons terecht.
Al uw producten krijgt u digitaal aangeleverd op CD, DVD of CD/DVD bussinescards met opdruk.
Op een bussinescard past 60 Mb, CD 700 Mb en DVD 4.3 Gb.
Dit kan dus van alles zijn zoals; foto’s, film, animatie, presentatie, grafische uitingen, enz.
Met de duplicatie toren kunnen DVD’s en CD-roms supersnel gedupliceerd en bedrukt worden. Deze machine werkt volautomatisch waardoor oplages van 5000 geen enkel probleem meer zijn. De print op deze schijfjes ontwerp ik ook, evenals een eventuele inlay voor in de verpakking. U kunt kiezen uit verschillende soorten doosjes.
Hier staan enkele voorbeelden van meubels die ik gerestyled hebt tot een bijzonder, uniek en exclusief product om je huiskamer, keuken, slaapkamer of andere ruimte extra sfeer te geven. Geen enkel item zal precies hetzelfde zijn, omdat ik onderdelen hergebruik en bewerk met verschillende technieken en materialen. De prijzen van de meubels zijn op aanvraag. Ik werk ook in opdracht.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.