Portfolio – nieuw

Vormgeving

Grafische vormgeving is een heel breed begrip. Ik heb dan ook een gevarieerde portfolio zoals, catalogi, brochures, visitekaartjes, verpakkingen, dvd inlays, maar ook het onwerpen van beursstands en uitnodigingen. Uw huisstijl kan op alle soorten media toegepast worden. Een combinatie van tekst, beeld en grafisch, maakt alles in één oogopslag duidelijk.

Hier ziet u een enkele voorbeelden van verschillende opdrachten uit mijn portfolio.


Fotografie

Fotografie is een mooi medium om met beelden uw producten of de sfeer van uw bedrijf te laten zien. Deze kunt u gebruiken voor catalogi, brochures, verpakkingen, uitnodigingen, maar ook beursstands en uw website en/of webshop. De foto’s kunnen op locatie gemaakt worden, maar ook in mijn fotostudio. Het kunnen mooie sfeerfoto’s zijn, maar ook producten die vrijstaand gemaakt kunnen worden.

Hier ziet u een enkele voorbeelden van verschillende opdrachten uit mijn portfolio.


Beeldbewerking

Met beeldbewerking is alles mogelijk. Gemaakte of bestaande foto’s kunnen zo aangepast worden, zodat in één oogopslag duidelijk is wat u bedoeld. Of het nu gaat om kleuraanpassing, compilatie van verschillende producten , visuele effecten of restauratie van oude foto’s, het kan allemaal. Voor iets bijzonders op een kerstkaart, uitnodiging, poster, brochure of website, is beeldbewerking een mooie optie.

Hier ziet u een enkele voorbeelden van verschillende opdrachten uit mijn portfolio.


Webshops

Webshops  is de laatste jaren flink in opmars en niet meer weg te denken in onze maatschappij. Dit is dan ook hét medium om uw producten en diensten te verkopen. Iedereen koopt tegenwoordig online. Het is dus erg belangrijk dat uw webshop en/of website er uit springt. Dit kan met goede teksten, goede indeling, mooie duidelijke foto’s en visueel aantrekkelijke grafische vormgeving. De navigatie moet duidelijk zijn en het moet er zo aantrekkelijk uitzien, dat uw potentiële klanten graag bij u shoppen.

Hier ziet u een enkele voorbeelden van verschillende opdrachten uit mijn portfolio.


Videoproducties

Een bedrijfsfim, commercial of infomercial  is een uitstekend middel om een kort maar levendig bedrijfsprofiel te schetsen of uw producten en dienstenpakket te tonen. Of deze nu getoond wordt op uw website, beurs, tv of in uw bedrijf, het zal altijd bij (potentiële) klanten blijven hangen. Ook hier zijn de mogelijkheden grenzeloos; audiovisueel beeld, animaties, muziek, voice-over in verschillende talen en tekst. U kunt zelfs een hele presentatie met beeld, tekst, navigatie en geluid laten maken voor een interactieve belevenis.

Hier ziet u een enkele voorbeelden van verschillende opdrachten uit mijn portfolio. Op You-tube staan enkele filmpjes die qvision-av geproduceerd heeft.


DVD-producties

Als uw productie naar tevredenheid helemaal af is, krijgt u deze op DVD aangeleverd. U kunt er voor kiezen om deze te laten dupliceren met mooie opdruk en verpakking. Ze kunnen dan uitgedeeld worden op beurzen, als relatiegeschenk, afgeven bij (potentiële) klanten of verzenden per post. Natuurlijk kan dit ook op een kleine businesscard cd of op usb met uw logo erop. Kortom, informatief en effectief om uit te delen.

Hier ziet u een enkele voorbeelden van verschillende opdrachten uit mijn portfolio.


Meubels gerestyled

Meubels die ik gerestyled hebt tot een bijzonder, uniek en exclusief product om je huiskamer, keuken, slaapkamer of andere ruimte extra sfeer te geven. Geen enkel item zal precies hetzelfde zijn, omdat ik onderdelen hergebruik en bewerk met verschillende technieken en materialen. De prijzen van de meubels zijn op aanvraag. Ik werk ook in opdracht.

Hier ziet u een enkele voorbeelden van meubels uit mijn portfolio.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.